Imprimeix

H I S T Ò R I A

A principis de segle l'avi Jaume Llopart Orga començà una activitat a la finca de La Fanga que marcaria la història de la família Llopart Alemany.

En els inicis el vi que elaboraven era per consum propi, més endavant van començar a vendre l'excedent a altres cases.La tradició es va mantenir amb les següents generacions, amb en Jaume Llopart Ferré i l'actual propietari, Jaume Llopart Alemany.

A Cal Pau Manso es va iniciar la producció de cava de manera artesanal. Al 1997 es van fer importants reformes, allò que la família feia com una activitat de complement al seu restaurant es va convertir en un negoci amb vida pròpia.

Per aquesta motiu la casa de Cal Pau Manso es va convertir en una cava equipada amb la maquinaria més moderna.

La combinació de les noves tècniques i de modernes màquines amb l'experiència i la tradició fan que les Caves Jaume Llopart Alemany elaborin el vi i el cava aplicant el millor de cada generació.

L'afany emprenedor de la família Llopart Alemany  els va portar a iniciar una activitat de turisme rural l'any 2000 a la finca de Les Graus. Quatre apartaments molt ben equipats permeten gaudir d'uns dies en plena natura rodejat d'un terra de vinyes i amb el clima més agradable.